Colliers rådgivare åt SpaceRenter för projekt i Borås

SpaceRenters fastighet på Ödegärdsgatan i Borås. Foto: Colliers

Colliers Leasingteam har i ett exklusivt uppdrag med fastighetsbolaget SpaceRenter agerat rådgivare i en uthyrning i Borås. Uthyrningen avser en logistiklokal om 5 600 kvadratmeter på Ödegärdsgatan i Viared. Tillträdande hyresgäst är Kerry Logistics som levererar tjänster inom transport, spedition och logistik.

Mikael Wallner, Head of Leasing and Industrial & Logistics på Colliers kommneterar: "Vi är glada över möjligheten att presentera Kerry Logistics som ny hyresgäst i SpaceRenters fina fastighet. Detta var en lagprestation där Leasingteamet tillsammans med Marknadsteamet arbetade tätt ihop för att hitta en stark tagare till de vakanta ytorna i fastigheten på Viared. Även vår uppdragsgivare SpaceRenter var en aktiv och en viktig part i att nå framgång i uthyrningen."

Johan och Sofia Sandgren, SpaceRenter kommneterar: "Vi har funnit ett samarbete i ett team på Colliers som gjort vårt arbete i att förvalta, drifta och hyra ut våra fastigheter ännu roligare. Med ett lyhört öra för våra värderingar och önskemål kring vilket fokus vi skulle ha, så arbetade Colliers sig systematiskt framåt tillsammans med oss vilket ledde till att Kerry Logistics går in med ett hyresengagemang hos SpaceRenter mitt i Sveriges i särklass bästa företagspark, Viared. Vi är stolta över att få vara en del i Kerrys framtidsplaner och ser med spänning fram emot att få följa deras framfart på marknaden."

– Vi är väldigt nöjda med att vi slutit ett avtal gällande en ny lokal som passar väl in i våra expansionsplaner gällande 3-PL verksamhet i Borås. Denna nya lokal blir ett bra komplement till våra 15 000 kvadratmeter som vi sedan 1999 bedrivit vår verksamhet i. Avtalsförhandlingarna har gått väldigt smidigt och vi ser fram mot ett fortsatt fruktsamt samarbete, säger Kenny Rutgersson på Kerry Logistics.