DHL satsar på småforetags internationell tillväxt

Nu satsar DHL på småföretagen. Foto: DHL

DHL Express ökar sin satsning på att stödja små- och medelstora företag, SME. för att underlätta deras internationella tillväxt. Genom att erbjuda expertkunskap och förbättrade tjänster strävar DHL Express efter att hjälpa SME-kunder att växa och nå nya marknader över hela världen. Små och medelstora företag är ryggraden i många ekonomier och spelar en avgörande roll för global handel och tillväxt. Genom att fokusera på detta segment vill DHL Express säkerställa att SME-kunder får det stöd och den service de behöver för att lyckas på den internationella marknaden.

Som en del av denna satsning kommer DHL Express att erbjuda skräddarsydda lösningar och dedikerad support för SME-kunder. Detta inkluderar tillgång till expertkunskap inom internationell handel, specialiserade tjänster för att hantera unika utmaningar och en förstklassig kundservice.

– Vårt mål är att göra det enklare än någonsin för SME-företag att växa och lyckas på den globala scenen. Genom att investera i våra SME-kunder och erbjuda dem de verktyg och resurser de behöver kommer vi att fortsätta vara deras pålitliga partner för expressleveranser över hela världen, tillägger Aron Gustafsson.