Ny aktör inom logistikfastigheter - Hökerum Fastigheter

Stor erfarenhet inom bygg och logistik samlas i CH Square. Foto: Hökerum

Affärsidén är kostnadseffektiva fastighetslösningar anpassade för kundens logistiska behov. Nu presenterar sig en ny aktör inom logistikfastigheter. Hökerum Fastigheter, Charmilla och kvartetten Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson och Alexander Söderberg gör gemensam sak och bildar bolag tillsammans.

Stor erfarenhet inom bygg och logistik samlas i CH Square. Hökerum Fastigheter, med bas i Ulricehamn, och Charmilla, från Borås, har båda under flera decennier utvecklat och genomfört standardiserade byggkoncept med stor framgång. Hökerum Fastigheter främst inom flerbostadshus och Charmilla med logistikfastigheter.

– Vi tänker på samma sätt när vi bygger. Ett standardiserat koncept ger en större snabbhet i både förslag och genomförande. Att vi alltid bygger på samma sätt och utan mellanhänder ger kvalitet i utförandet och vi håller alltid den uppsatta tidplanen, säger Jan Lindberg som är vd på Charmilla och styrelseordförande i CH Square.

– Att vi har kunden i fokus är också något som förenar oss. Den som är med och säljer in och förmedlar ett fastighetsprojekt hos oss finns sedan med under hela byggresan. Korta beslutsvägar och en personlig relation med våra kunder är viktigt för oss, säger Viktor Ståhl, vd på Hökerum Fastigheter och styrelseledamot i CH Square.

Sammanlagt nästan 100 års erfarenhet av logistikbranschen, med ledande befattningar både i Sverige och utomlands, kommer in i CH Square via vd Peter Nilsson, Mikael Jinglöv, Johan Gustavsson och Alexander Söderberg.

– Vi har alla verkat på kundsidan och har förståelse för de behov och frågeställningar som logistikbranschens aktörer har när de behöver utöka eller flytta en verksamhet. Kvalitet, snabbhet och leveransprecision är det som CH Square ska vara bäst på, säger Peter Nilsson, vd i det nya bolaget.