Kilenkrysset Bålsta tecknar hyresavtal med KW Däckdepå

i Bålsta har Kilenkrysset 21 589 kvadratmeter planlagd mark redo för passande etableringar. Bild: Kilenkrysset

Genom sin närvaro i Bålsta kommun och satsningen på att bygga en spekulationsbyggnad kunde Kilenkrysset Bålsta snabbt och effektivt tillgodose KW Däckdepås behov av verksamhetslokal vid Dragets Industriområde. Fyra månader efter signerat hyresavtal var verksamheten i den nya lokalen i full gång.

– Vi är mycket glada över möjligheten att få etablera oss i Bålsta. KW Däckdepå är en ny satsning som etableras för att driva högeffektiva däckhotell med marknadsrelevanta kringtjänster, säger Jørn Heiersjø, Fastighetschef Hedin Group/KW Däckdepå.

Fastigheten som är placerad på Dragets Industriområde intill E18, Bålsta är en av flera lager/logistikfastigheter som Kilenkrysset Bålsta äger på industriområdet. Byggnaden är 4 580 kvadratmeter, fördelat på däcklager och kontor. En uppställningsyta och en markyta på ytterligare 15 558 kvadratmeter, ingår i hyresavtalet som är tecknat på 10 år.

x

Foto från vänster: Christian Nordberg (partipolitiskt obunden), Ledamot i Kommunstyrelsen, Jenny Lindberg, Näringslivschef Håbo Kommun, Björn Erling (M), Kommunfullmäktiges ordförande, Martin Edlund, driftschef KW Däckdepå och Lars-Erik Sandhgren, Kilenkrysset Bålsta. Foto: Kilenkrysset Bålsta.

Kilenkrysset Bålsta har varit verksamma inom kommunen sedan en lång tid tillbaka och man har långsiktiga planer med sin satsning inom området Stockholm Nord. Bolaget har investerat i stora markområden och bara i Bålsta har man i dagsläget 21 589 kvadratmeter planlagd mark redo för passande kundförfrågningar.

– Vi är väldigt glada att välkomna ännu ett expansivt och stabilt företag till Håbo. Kilenkrysset är en viktig aktör som fastighetsutvecklare i vårt lokala näringsliv, säger Jenny Lindberg, Näringslivschef Håbo Kommun.

– Affären är en del av vår satsning här i Bålsta och vi är mycket tacksamma för det positiva bemötande vi mottagit från både näringslivet och kommunen. Vi vill alltid vara en aktiv aktör och ser det hela som ett lagspel tillsammans med både kunden och kommunen, säger Annika Persson,  ägare och vd Kilenkrysset Bålsta.