Stendörren tecknar sjuårigt hyresavtal med Gop Sverige

Stendörren hyr ut 2 700 kvadratmeter i Brunna. Foto: Stendörren

Stendörren Fastigheter har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Gop Sverige avseende lokaler i en logistikbyggnad under uppförande på fastigheten Viby  i Brunna, Upplands-Bro. Lokalen omfattar cirka 2 700 kvadratmeter och anpassas för verksamheten. Inflyttning sker sommaren 2023.

– Det är glädjande att Gop Sverige  valt att etablera sin verksamhet i vår första nyproduktion i området. Initialt startade vi projektet på spekulation och det här visar att vi bygger hållbara och flexibla lokaler som i slutfasen kan anpassas efter kundernas önskemål. Området har ett strategiskt läge och är sedan länge väletablerat. Det är tydligt att vi har ett starkt erbjudande och därför är det extra glädjande att vi snart står redo att kunna starta en andra etapp på fastigheten, säger Maria Jonsson, Utvecklingschef på Stendörren

– Vi på Gop har under en längre tid letat efter en ny anläggning som kan möta vår ökande marknad på ett så produktivt och effektivt sätt som möjligt. Vi är därför otroligt glada över att vi nu hittat en plats som uppfyller alla våra kriterier.

Med nya, större lokaler och lagerutrymmen i Brunna tar vi ett stort steg framåt i vår pågående tillväxtresa. Anläggningen matchar våra expansionsplaner samtidigt som vi kan effektivisera våra flöden ytterligare och därmed bli en än mer konkurrenskraftig leverantör. Utöver större utrymmen ser vi placeringen i Brunna som mycket fördelaktig, med snabba distributionsvägar till Stockholm, övriga Mälardalen och vidare ut i landet, säger Petra Carnbäck, CEO Gop Sverige.