Första hyresgästen flyttar in i Logicenters anläggning i Brunna

Förvaringsföretaget Vinden har skrivit hyresavtal för 10 850 kvadratmeter i Brunna. Foto: Logicenters

Logicenters anläggning i Brunna logistikpark har fått sin första hyresgäst. Redan 2017 förvärvade Logicenters mark i Brunna, norr om Stockholm, för att stärka sin närvaro i regionen. Sedan dess har logistikanläggningen på marken uppförts på spekulation. I december förra året stod det klart att det snabbväxande förvaringsföretaget Vinden skrivit ett hyresavtal för 10 850 kvadratmeter av fastighetens totala 35 000 kvadratmeter.

Fastigheten på Mätarvägen 31 står nu helt klar och Vinden har fått nycklarna till sina nya lokaler.

– Vi på Logicenters är glada att hälsa Vinden välkomna till det här guldkornet med stor utvecklingspotential. Brunna är redan i dag ett attraktivt område med närhet till Stockholm och övriga Mälardalen, vilket är en förutsättning för framtidens logistik. Regionen är landets ekonomiska motor och Sveriges största konsumtionsmarknad, vilket kommer bidra till stark tillväxt för Vinden, säger Victoria Ödmark, Commercial Manager på Logicenters.

Den nya hyresgästen är nöjd över den nya fastigheten och de stärkta förutsättningarna för attraktiv logistik.

– Först och främst vill jag tacka Logicenters för ett starkt samarbete - jag är väldigt imponerad över deras kompetens & flexibilitet. För oss innebär flytten till Brunna att vi nu kan växla upp vår verksamhet genom att vi kan erbjuda ännu fler Stockholmare och företag vår smarta fullservice förvaringslösning. Både val av plats och lokalernas funktion är avgörande för snabb och smidig service till våra tusentals kunder, säger Stefan Stoltenberg, COO på Vinden.