Ett varumärke för alla Lufthansas transporttjänster

Foto: Lufthansa

Lufthansas transporttjänster till och från flygplatser, så som AIRail och Airport Bus, kommer nu att samlas under ett och samma varumärke – Lufthansa Express. 

Alla Lufthansas transporttjänster som tar resenärer till och från flygplatsen kommer framöver att ingå under det samlade varumärket ”Lufthansa Express". Lufthansa och dess olika partners inom transport erbjuder ett brett utbud av resealternativ, allt från höghastighetstågen ICE och moderna långdistansbussar till limousiner och helikoptertjänster, i syfte att förbättra den totala reseupplevelsen.

Genom att samla dessa olika tjänster under ett varumärke erbjuder Lufthansa nu ett brett utbud av lokala och regionala resealternativ som kunder individuellt kan boka till från ett och samma ställe. Det innebär att den nuvarande tjänsten AIRail blir Lufthansa Express Rail, att Lufthansa Airport Bus blir Lufthansa Express Bus, och att Airport Shuttle nu kommer att heta Lufthansa Express Shuttle. Det nya varumärket kommer dessutom att utgöra basen för Lufthansa Express Helicopter, Lufthansa Express Chauffeur och Rail & Fly i samarbete med Lufthansa Express. Inom en snar framtid kommer även ytterligare en ny tjänst att adderas - Lufthansa Express Carsharing.

- Vår strategi är att samla alla transportalternativ under en gemensam flagg för att erbjuda våra kunder en reseprocess som är så smidig som möjlig, från början till slut, säger Markus Pauly, Director of Infrastructure & Development på Lufthansa vid hubben i Frankfurt

- På så sätt kan vi markant förbättra resenärernas upplevelse genom att erbjuda dem alla alternativ de behöver för sin transfer.