Bilka förlänger sitt samarbete med Freetrailer

Foto: pain 121

Stormarknadskedjan Bilka förlänger sitt samarbete med Freetrailer i nytt 4-årigt avtal. Samtidigt utökar kedjan antalet släpvagnar med 43 procent, och kommer från och med mars 2019 att ha 127 nya släp stående framför sina 18 stormarknader. Alla de nya släpen kommer att ha Freetrailers elektroniska låslösning Freelock, som styrs via en app.

Under de senaste 12 åren har lågpriskedjan Bilka varit en del av Freetrailer-familjen. Efterfrågan från kundernas sida har ökat konstant, vilket är anledningen till att kedjan nu har valt att utöka antalet släpvagnar med 43 procent. CEO Allan Sønderskov Darré är stolt över det långvariga samarbetet, och är glad över att Bilka både utökar och förlänger avtalet och samtidigt sätter Freelock på alla de nya släpen.  

– Vi har sett en stadigt ökande efterfrågan på våra gratis lånesläp. Och då varken vi eller Bilka vill att någon ska stå utan släp, har vi tillsammans kommit fram till att utöka antalet släpvagnar utanför Bilkas 18 stormarknader. Att det sitter ett Freelock på alla de nya släpvagnarna är helt i linje med kundernas behov av flexibilitet” säger företagets CEO Allan Sønderskov Darré. 

Bilkas Head of Store Development, Claus Frederiksen, är också nöjd med det nya avtalet. “Bilka är känt för att ha bra priser och ett mycket stort sortiment av både livsmedel och andra produkter. Vi erbjuder dessutom en uppsjö av tjänster som bidrar till att underlätta vardagen för våra kunder. Att kunna låna ett släp gratis är en av de tjänster som våra kunder uppskattar riktigt mycket, så därför är det helt naturligt för oss att både förlänga och utöka vårt avtal” avslutar Claus Fredriksen.