SAS tar avtal med Kammarkollegiet

SAS har varit leverantör åt Kammarkollegiet i flera  decennier. Foto: SAS

SAS får förnyat förtroende i upphandlingen av Kammarkollegiets utrikes flygresor. Avtalet träder i kraft den 12 december och gäller fram till december 2026.   Ramavtalet ger Kammarkollegiets avropsberättigade myndigheter möjlighet att resa med SAS för sina utrikes flygresor.

Upphandlingens bedömning baseras bland annat på kriterier som utbud av destinationer. SAS kunde erbjuda ett brett utbud av destinationer från Sverige ut i Europa, USA och Asien och med en attraktiv tidtabell med bland annat direktlinjer till USA samt ett samarbete med Singapore Airlines som möjliggör goda anslutningar till Asien och Australien. Tillsammans bidrog detta till att SAS valdes som en partner till de svenska myndigheterna under de kommande fyra åren.  

- I decennier har vi varit en leverantör åt Kammarkollegietoch vi är väldigt stolta över att få fortsatt förtroende. Upphandlingen gäller utrikes tjänsteresor för medarbetare på alla statliga myndigheter, verk, högskolor och universitet.Inom ramen för det nya avtalet erbjuder vi tillgång till alla våra avgångar, till samtliga destinationer med en av Europas mest bränsleeffektiva och moderna flottor. Vi är glada att medarbetarna inom den offentliga sektorn kommer att fortsätta resa med oss, säger Thérèse Lorenius, Co-acting Chief Commercial Officer.