SAS lanserar ny linje till JFK i New York

Till en början har JFK-linjen fem avgångar per vecka från Köpenhamn. Fot: SAS

Vid årsskiftet lanserar SAS sin nya linje mellan Kastrup i Köpenhamn och John F. Kennedy International Airport i New York. Den nya linjen ger SAS kunder möjlighet att enkelt resa från och till både västra och östra sidan av New York då SAS även fortsätter att erbjuda avgångar från Skandinavien till Newark.

Med lanseringen av direktflyg till JFK i New York från Köpenhamn kommer SAS att kunna erbjuda sina kunder täta avgångar till denna bekväma och effektiva flygplan med enkel tillgång till och från New York samt många anslutningsflyg att välja mellan. Till en början har JFK-linjen fem avgångar per vecka från Köpenhamn, och ökar sedan med dagliga avgångar för sommarschemat. SAS kommer att flyga till terminal sju på JFK.

– Vi är väldigt glada över lanseringen av vår nya linje till JFK. SAS erbjuder en solid produkt till Newark Airport från Skandinavien och genom att lägga till JFK från Köpenhamn kommer vi att stärka New York-erbjudandet till våra kunder. USA är en strategisk marknad för SAS, och vi kommer att fortsätta öppna nya linjer och destinationer närhelst rätt tillfälle ges, säger Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue management.