Ntex tillsätter ny vd

Jan Lundberg ny vd för Ntex inrikes. Foto: Ntex

Jan Lundberg tar över rollen som vd för Ntex inrikes. Jan har tidigare haft tjänsten som COO på Ntex och har jobbat inom organisationen sedan 2012.

– Vår målsättning är att ha en fortsatt stark tillväxtresa, öka kapaciteten och utveckla nätverket tillsammans med övriga Ntex , säger Jan Lundberg.

Jan Lundberg har jobbat på Ntex sedan 2012, först som Operativ Chef Sverige och därefter som COO. Nu tar Jan nästa steg inom organisationen, som ny vd för Ntex inrikes.

– Anette och Kristian Yngvesson har tillsammans med sitt team skapat bra förutsättningar för fortsatt expansion inom Sverige. Vår målsättning är att ha en fortsatt stark tillväxtresa och utveckla verksamheten till fler orter, skapa ännu större kapacitet och utveckla vårt nätverk tillsammans med övriga NTEX samt våra kunder och leverantörer, säger Jan.

I samband med organisationsförändringen tillträder Andreas Hoel Nikolic, tidigare vd för Ntex i Norge, tjänsten som Operativ chef för Ntex.

– Vi fortsätter att växa och dessa organisationsförändringar gör att vi kan försätta att fokusera på respektive produkt och säkerställa vår ambition att växa ytterligare på marknaden inom samtliga produktområden, säger Thomas Ström, grundare och vd, Ntex.

Med nuvarande säten i Göteborg, Gislaved, Stockholm, Malmö, Norrköping och Helsingborg erbjuder Ntex inrikes transporter, lagerhållning, trailerlossning, containerlossning och plock- och packtjänster inom hela landet.