Bergendahls tillsätter ny logistikchef

Bergendahl Home förstärker sin ledningsgrupp med Fredrik Hällkvist som marknadschef och Magnus Åberg som inköp- och logistikchef. Foto: Bergendahls

Bergendahl Home förstärker sin ledningsgrupp med Fredrik Hällkvist som marknadschef och Magnus Åberg som inköp- och logistikchef. Fredrik kommer senast från rollen som OMNI-chef på Kjell & Company och har varit drivande i företagets framgångsrika digitala omställning. Magnus kommer från Martin & Servera i rollen som affärsområdeschef för sortiment och inköp, med en lång karriär inom Axfood.

– Jag är stolt över att välkomna Magnus och Fredrik till Bergendahl Home. Den erfarenhet och kunskap de besitter på respektive område är enorm och jag ser fram emot att börja vårt gemensamma arbete med att stärka vår affär, säger Håkan Åkerström, vd Bergendahl Home.

I Bergendahl Homes ledningsgrupp ingår Håkan Åkerström vd, Hanna Hoffman CFO, Joel Falck COO KitchenTime, Anton Malmberg CIO, Joanna Sjöström HR-manager, Fredrik Hällkvist CMO, Magnus Åberg Supply Chain Director och Sara Engstrand som Sales Manager GRANIT.