Airmee tar in nya e-handlare

Airmee skapar strategiska partnerskap med Amazon, H&M, Apotea, Bygghemma, Meds, Royal Design och Snusbolaget. Foto: Airmee

Airmee fortsätter att knyta till sig nya e-handlare bland andra Amazon, Stadium, Åhléns, och en rad strategiska kunder. Bolaget har kontinuerligt adderat nya tjänster till sin produktportfölj och erbjuder nu även leveranser av kylda varor. Tack vare den kraftiga tillväxten utökar nu Airmee  tillgängligheten genom att erbjuda leveranser hem sju dagar i veckan till över 60 procent av sveriges hushåll.

– Leveransmarknaden idag är en helt annan än när vi klev in på marknaden 2018, mycket på grund av den utveckling som vi drivit med ökad bekvämlighet, transparens och emissionsfria leveranser, säger Airmees vd Julian Lee.

Bara de senaste åren har den svenska e-handel genomgått ett skifte i hur man beaktar hemleveranser och ser det numera som en möjlighet att komma närmare kunderna, skapa bättre kundupplevelser och öka konverteringsgraden.

– Vår kraftiga tillväxt beror dels på den generella förändringen på marknaden med ökade volymer till följd av förändrat konsumentbeteende men vi har även flera strategiska partnerskap såsom Amazon, H&M, Apotea, Bygghemma, Meds, Royal Design och Snusbolaget. Det ger oss förutsättningar att ytterligare accelerera vår expansion, avslutar Julian Lee.