MoveByBike ingår samarbetsavtal med Budbee

Ska erbjuda ett komplett fossilfritt leveransalternativ. Foto: MoveByBike

MoveByBike Europe, ”MoveByBike” meddelar idag att Bolaget ingått ett samarbetsavtal med Budbee. Samarbetsavtalet innebär att logistikbolaget Budbee, verksamma inom logistiklösningar för e-handlare, och MoveByBike går in med gemensamma krafter för att täcka de miljö-zoner som Budbee är verksamma på idag. Samarbetet planeras att starta i september 2021.

En viktig del i MoveByBikes tillväxtstrategi är att finna nya samarbetspartners för att på så sätt expandera Bolaget och öka kundbasen. Budbee är ett logistikbolag som erbjuder en logistiklösning för e-handlare.

Budbee är idag verksamma i Sverige, Nederländerna, Belgien, Finland och Danmark. Budbee erbjuder smidiga fossilfria hemleveranser efter kundens önskemål samt leveranser till paketboxar där kunden enkelt kan hämta sitt paket. Samarbetet innebär att Budbee och MoveByBike går in med gemensamma krafter för att täcka de miljö-zoner som Budbee är verksamma på idag. Samarbetet planeras att starta i Malmöregionen i september 2021 för att sedan fortsatt expandera tillsammans.

– Vi är mycket glada över detta samarbetsavtal med Budee. Budbee strävar efter att erbjuda ett komplett fossilfritt leveransalternativ, vilket går hand i hand med MoveByBikes ambitioner om en helt miljövänlig leverans åt våra kunder. Samarbetet är ytterligare ett steg i vår planerade expansion och etablering i Sverige, säger Lisette Hallström, MoveByBike.

– Vi arbetar för miljövänliga, smidiga och effektiva leveranser och ser att MoveByBike på ett bra sätt kan bidra till att nå dit. Vår ambition är att erbjuda fossilfria och kostnadseffektiva transporter och genom samarbetet med MoveByBike får vi ännu bättre förutsättningar att nå det målet. Vi ser fram emot att tillsammans bredda utbudet av miljövänliga transportlösningar för våra kunder och e-handlare, säger Pontus Håstlund, General Manager Nordics, Budbee.