MoveByBike öppnar ny cityhubb i Stockholm

MoveByBikes nya cityhubb kommer att utöka upptagningsområdet i Stockholm. Foto: MoveByBike

MoveByBike fortsätter att expandera och meddelar att bolaget kommer att öppna en ny cityhubb i Stockholm. Den nya cityhubben kommer att utöka och bredda upptagningsområdet i Stockholm.

– Den nya cityhubben täcker ett bredare geografiskt område och gör oss redo för 2022 tillväxtresa”, säger Lisette Hallström, vd MoveByBike.

Den nya cityhubben kommer att utöka och täcka nya upptagningsområden i centrala och norra Stockholm. Via den nya cityhubben kommer Bolaget att kunna sköta distribution och logistik samt service av sina cyklar. Den nya cityhubben kommer att vara bemannad från januari 2022 och har möjlighet att producera dubbel volym av leverans jämfört med Bolagets andra cityhubb i Stockholm. Vidare har den nya cityhubben även möjlighet att ta emot och lossa större lastbilar med inkommande gods för vidare distribution.

– En målsättning för MoveByBike under 2021 har varit att öppna en ny cityhubb i en stad där vi redan är aktiva. Detta för att bredda geografiskt samt öka upptagningsområdet. Jag kan nu meddela att ett avtal är signerat och en ny cityhubb kommer att öppnas i Stockholm. Den nya cityhubben otroligt viktig för oss för att fortsätta expandera. Cityhubben har möjlighet till dubbelt så många cyklar jämfört med vår andra Stockholmshubb samt att lokalen är lättare att nå för större lastbilar med inkommande gods, säger Lisette Hallström, vd MoveByBike.