MoveByBike i avtal med Dott

MoveByBike fortsätter att knyta nya avtal med samarbetspartners. Foto: MoveByBike

MoveByBike Europe meddelar idag att Bolaget ingått ett löpande avtal med mikromobilitetsföretaget Dott, en ny aktör som kommer introducera elsparkcyklar i Sverige där MoveByBike kommer vara en betydande del av deras logistikkedja för att säkerställa hög tillgänglighet via sina city-hubbar. Avtalet har ett värde på över fem miljoner kronor per år.

MoveByBike fortsätter att knyta nya avtal med samarbetspartners som en viktig del av Bolagets tillväxtstrategi. I dagsläget har MoveByBike samarbete med framförallt mikromobilitetsföret Voi. Bolaget assisterar företaget med att ladda utbytbara batterier till deras elsparkcyklar via Bolagets egna city-hubbar.

Dott är en mikromobilitetsoperatör från Nederländerna med uppdrag att förse städer med rena transporter för alla och att skapa stadsbilder med mindre trängsel. Dott är idag verksamma i Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Spanien samt England.

– Vi är glada för vårt nya avtal med Dott, det påvisar en tydlig kvalitetsstämpel och position för MoveByBike. Dott är en internationell aktör som är etablerad i flera storstäder i Europa har nu valt att expandera till Sverige, de har nu valt oss för att tillgodose deras logistik med hjälp av våra city-hubbar. Idag assisterar vi framförallt Voi med deras elsparkcyklar och vi är nöjda med att nu expandera den delen av vår verksamhet vilket går i linje vår tillväxtresa, säger Lisette Hallström, vd MoveByBike.