MoveByBike öppnar nytt affärsområde

MoveByBike öppnar rörliga reklamplatser. Foto: MoveByBike

MoveByBike Europe säger att Bolaget utökar sina affärsområden genom försäljning av rörlig marknadsföring på bolagets skåp. Som ett led i Bolagets expansionsfas öppnar nu MoveByBike upp för möjligheten att ta del av det enorma visuella genomslag som Bolagets skåp skapar.

MoveByBike har utvecklat en vädertålig marknadsföringsplats som ger kunden möjlighet att synas, i rörelse, runt om i Malmö, Göteborg och Stockholm. Cyklarna med skåp som blivit ett naturligt inslag i Sveriges största städer kommer nu delvis prydas med reklam, i första ledet för Bolagets redan existerande kunder.

Flera avtal är tecknade och reklamprydda skåp börjar snart rulla på gatorna. Efterfrågan på nya sätt att marknadsföra sig är stor och nästa steg i Bolagets utökning är att erbjuda platserna också till externa kunder.

– MoveByBike har kommit att bli en vardagssyn i våra största innerstäder. Vi skapar uppmärksamhet med våra cyklar och att nu erbjuda kunder att ta del av den exponeringen känns självklar. Kunder söker ständigt efter nya och spännande sätt att marknadsföra sig ute i det offentliga rummet. MoveByBike rör sig där kunden vill synas och vi kan nu erbjuda stans främsta och mest rörliga reklamplats, säger Lisette Hallström, vvd MoveByBike.