Consafe tillsätter ny marknadschef

Hélène Rönnmark har 20 års erfarenhet av marknadsförings- och kommunikationsroller inom internationella IT- och programvaruföretag. Foto: Consafe

Consafe Logistics fortsätter att växa i Europa och med det nya CMO-stödet kommer företaget att driva ytterligare tillväxt och stärka marknadspositionen för att stödja behovet av optimering och digitalisering av lagerverksamheten efter Covid-19.

Hélène Rönnmark har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med ledande marknadsförings- och kommunikationsroller inom internationella IT- och programvaruföretag.

– När jag lärde mig om Consafe Logistics fanns det ett konsekvent tema under alla mina samtal, den fantastiska företagskulturen, den djupa kompetensen inom supply chain och lagerhantering, och att varje kund med sina unika krav är kärnan i företaget . Och jag visste genast att detta var mitt nya hem, säger Hélène.

Innan hon började på Consafe Logistics, drev hon den globala marknadsföringsorganisationen för OpusCapita, och tidigare fungerade hon som EMEA-marknadschef på McAfee. Hélène kommer att leda marknadsföringsorganisationen Consafe Logistics och påskynda omvandlingen till en modern datadriven, affärsfokuserad verksamhet.

– Jag är glad att gå med i ett sådant exceptionellt företag och att bygga på grunden och kulturen när jag utökar marknadsföringsinsatserna för att stödja företagets fortsatta tillväxtresa", fortsätter Hélène. Leveranskedjans verksamhet är under mycket stress och har upplevt utmanande störningar på grund av den pågående pandemin. Detta har ökat behovet av enkel och snabb digitalisering för att optimera arbetet och möjliggöra lösningar för fjärrlagerhantering.