InterEast satsar på modernt lager i Rumänien

Lagret är bemannat dygnet runt och är temperaturreglerat. Foto: InterEast

InterEast specialiserat sig på transporter till och från Sverige och Östeuropa. På vårt rumänska kontor i Focsani sköter vi allt från tredjepartslogistik till lagerhållning. Nu öpnar man nytt lager i Focsani i Rumänien. InterEast har specialiserat sig inom transporterlösningar till och från Rumänien sedan 1992.

InterEast är certifierade mot cabotage och jobbar med egna trailers för att erbjuda en transparent tjänst med höga kvalitets- och miljömål. Rumänien fortsätter att vara en intressant marknad för svenska producenter. Inte minst för sin strategiska placering i Europas mitt. Staden Focsani är för Rumänien vad Borås är för Sverige, centrat för textilproduktion.

InterEast har arbetar med textilföretag och producenter i Rumänien i många år. Merparten av regionens lageralternativ är inte säkra, moderna eller helt saknar tekniska specifikationer som krävs för att hantera känsliga råvaror.

InterEast nyrenoverade lager ligger nära företagets kontor i Focsani. Lagret är bemannat dygnet runt och är temperaturreglerat. Det innebär att man kan lagerhålla varor och råmaterial som behöver speciella förhållanden med vetskapen att de lämnar i samma skick som det anlände.