Omio expanderar utanför Europa

Omios tjänster tillgängliga på 21 olika språk. Arkivbild

Resebokningsplattformen Omio expanderar utanför Europa genom lansering i USA och Kanada. För alla svenskar som reser dit är det nu möjligt boka över 23 000 rutter med drygt 20 olika reseföretag som Amtrak, VIA Rail Canada, Delta och OurBus. Resebokningsplattformen för tåg, buss och flyg, erbjuder från och med januari sina tjänster i USA och Kanada där användare nu kan boka resor samt jämföra priser och tider för tusentals rutter genom Omios hemsida eller app. Såväl flera rutter som reseföretag kommer löpande att tillkomma under året.

Lanseringen I USA och Kanada är en del av Omios expansionsresa, med övergripande vision att kunna hjälpa fler konsumenter att boka resor över hela världen på ett smidigt och transparent sätt. Idag finns Omios tjänster tillgängliga på 21 olika språk och har runt 27 miljoner användare.

– USA och Kanada är perfekta marknader för en tjänst som Omio, och möjliggör för miljontals fler människor att kunna jämföra pris och tid för olika resealternativ och enkelt kunna planera och boka hela sin resa. Vi är väldigt glada över att få samarbeta med alla dessa nya resepartners och ser fram emot att få fortsätta utvidga vårt erbjudande i form av ännu fler rutter och resealternativ, säger Naren Shaam, CEO och grundare av Omio.