Shippeo öppnar nytt kontor i Stockholm

Shippeo stärker sin närvaro i Norden. Foto: Shippeo

Shippeo är Europas leverantör av visuell realtidsinformation för varuleveranser. Nu öppnar Shippeo ett nytt kontor i Stockholm – en strategisk satsning för att fortsätta stärka närvaron i Norden.

– Det nya svenska kontoret är strategiskt för Shippeo. Gods- och logistikmarknaden i Norden är fragmenterad med många olika globala varumärken som drar nytta av sin centrala position. Det gör att behovet av Predictive Transportation Visibility ökar – och Norden är en viktig region för Shippeo, säger Lucien Besse, COO och medgrundare av Shippeo.

Sedan företaget grundades år 2014 har Shippeo snabbt blivit det framgångsrikt inom supply chain-visibilitet. Genom företagets plattform kan kunderna följa sina leveranser i realtid tack vare avancerade digitaliseringsverktyg och se den förväntade leveranstiden med hjälp av ETA-teknik som baseras på exakt dataanalys och högteknologisk programvara för realtidsanalys.

Samtidigt har Jonatan Rajala utsetts till Strategic Account Executive för Shippeos verksamhet i Nordeuropa. Han har tio års erfarenhet av försäljning och ledning på de nordiska marknaderna och kommer att fokusera på att ytterligare stärka företagets kundbas och knyta partnerskap i alla nordiska länder