Nowaste Logistics Årets Företag 2019

Fv, Ermin Idrizovic, rekryteringsansvarig, Sofhie Mandusson, kommunikationsansvarig och Riad Haddouche, Head of People and Culture var bolagets representanter som tog emot priset. Foto: Nowaste

Under MiHs Näringslivsgalan, där Nordvästra Skånes näringsliv uppmärksammas, tilldelades Nowaste Logistics utmärkelsen Årets Företag 2019.

Motiveringen för årets pris lyder:

’’MiH-Guld för årets företag/affärsidé delas ut för att uppmärksamma och synliggöra framgångsrika företag som genom sitt engagemang skapat samarbeten i vår gemensamma region. Vägledande kriterier är långsiktighet avseende lönsamhet, mångfald, miljö och etik. Prestation skall också genomsyras av nytänkande och kreativitet. Dessutom ska personen eller företaget vara en god ambassadör och ha en stark anknytning till regionen.’’

– Både utmärkelsen och juryns ord är en konsekvens av det arbete alla vi 500 medarbetare gör varje dag. Det är tack vare varenda en i bolaget som vi blev tilldelade denna ärofyllda utmärkelse. Det är också ett kvitto på att oavsett om du avbrutit dina gymnasiestudier, inte kan språket så bra eller gått ut universitetet med toppbetyg så ska vi fortsätta ge möjligheter till samtliga. Alla är med och driver företaget framåt’, säger Riad Haddouche, Head of People and Culture på Nowaste Logistics.

Nowaste Logistics primära mål är att bli Sverige ledande logistikföretag men för att nå dit satsar företaget i första hand på att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Det innebär att satsa på medarbetarna – de personer som står bakom hela bolaget.

– Vi är otroligt stolta! Tack till juryn, alla som röstat och framför allt tack och stort grattis till er som jobbar på Nowaste. Denna utmärkelse går oavkortat till er, avslutar Riad.