Air Leap startar ytterligare tre linjer från Bromma

Air Leap flyger till Bromma från Göteborg, Malmö och Ängelholm. Foto: Air Leap

Nu inviger Air Leap ytterligare tre linjer till Bromma från Göteborg, Malmö och Ängelholm. Sedan tidigare flyger Air Leap även Visby, Ronneby och Halmstad till Bromma. Totalt erbjuds 132 avgångar i veckan till och från Stockholm Bromma till de sex destinationerna. Samtliga har en tur och retur varje vardag, morgon samt kväll, samt en tur och retur på söndag kväll.

– Det känns skönt att vi nu äntligen få luft under vingarna på vår Bromma satsning. Nu har vi till en början avgångar både på morgon och kväll vilket möjliggör dagsturer, något som varit en prioritering, säger Jon Melkersson, VD Air Leap.

Som en del i Air Leaps miljö och klimatsatsning har vi ett samarbete med Fly Green Fund för att minska på flygets klimatavtryck och att bidra till utvecklingen av bioflygbränsle.

– Tack vare samarbetet med Fly Green Fund kan våra resenärer enkelt och smidigt klimatreducera sin flygresa med oss. För oss har det alltid varit viktigt att göra vår del till klimatet och tillsammans med ny teknologi och biobränsle är jag övertygad om att vi i framtiden kan ha ett flyg utan klimatpåverkan, säger Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap.