Bravida levererar energitekniska lösningar i Värtahamnen

Foto: Bravida

In3prenör uppför en ny, 16 000 kvadratmeter stor, terminalbyggnad i miljöklass guld i Värtahamnen, Stockholm. Bravida har fått i uppdrag att leverera en helhetslösning av el, vs, ventilation, kyla, sprinkler och styrsystem. Ordern är värd 80 miljoner kronor.

– Vi arbetar alltid för långsiktiga leverantörs- och kundrelationer, Bravida lever upp till våra högt ställda förväntningar på tidplaner, teknisk kompetens och genomförande. Vi ser fram emot att bygga den tekniskt och logistiskt komplicerade terminalen i samverkan med Bravida, säger Anders Bysell, arbetschef på In3prenör, i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt inspirerande att installera i en spektakulär byggnad som ska klassas enligt Miljöbyggnad Guld. Vi kommer leverera energieffektiva lösningar åt In3prenör som är en modern byggare under stark utveckling och en viktig partner för Bravida. Vi har en god relation med visioner om samverkan som är viktigt för oss i Stockholmsregionen. Dessutom är Stockholms Hamnar en viktig slutkund för Bravida, säger Per-Olof Nilsson, avdelningschef på Bravida vs Entreprenad Stockhom, i ett pressmeddelande.