CEJN gör största investering hittills i nytt centrallager

För att möta det ökade behovet av snabbkopplingslösningar var investeringen i nytt centrallager nödvändig. Foto: CEJN

15 meter högt och 3200 kvadratmeter sort. Det är CEJN Groups nya centrallager. Beslutet att göra den största investeringen hittills precis när Corona-pandemin drabbade världen kan kanske uppfattas lite kontroversiellt. För att fortsätta ligga i framkant i branschen behövdes den här investeringen, pandemi eller inte.

Vid sidan av en ständigt växande verksamhet behövde CEJN gå vidare med investeringen att utveckla ett nytt, automatiserat centrallager för att hålla jämna steg med ökade krav från kunderna. Det gäller at uppfylla målen om effektivare distribution till kunder och säljbolag, ökat kundvärde och full kontroll över hela leveranskedjan, för att nämna några av vinsterna. Fler och nya byggnader är planerade och kommer att uppföras inom kort.

– För att förbli i framkant av vår bransch och för att möta det ökade behovet av våra snabbkopplingslösningar var denna investering både nödvändig och viktig i en tid där kundernas krav, konkurrensen och digitaliseringen ökar, säger Marcus Allerbjer, vd för CEJN Group.