Eurowings öppnar direktlinjer till Cypern och grekiska övärlden

Eurowings utökar med två direktlinjer från Stockholm Arlanda. Foto: Daniel Asplund, Swedavia

Lufthansagruppens lågprisbolag Eurowings har fortsatt stark tilltro till den svenska marknadens reslust och utökar med ytterligare två direktlinjer från den nya basen på Stockholm Arlanda till den grekiska ön Mykonos och Larnaca på Cypern.

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I samband med sommarprogrammet 2022, planerar det tyska lågprisbolaget att öppna en ny bas på Stockholm Arlanda i slutet av mars. I dagsläget erbjuder Eurowings direkttrafik från Arlanda till Hamburg och Düsseldorf, före pandemin även till Köln som de nu återupptar i slutet av maj. Etableringen innebär att de initialt erbjuder 16 Europa-destinationer, varav ett antal är nya för flygplatsen och kompletterar Arlandas övriga destinationsutbud.

Eurowings adderar nu ytterligare två direktlinjer till Larnaca, på Medelhavets tredje största ö Cypern, och Mykonos, omgivet av egeiska havet i den populära grekiska övärlden. Mykonos är idag otrafikerad och blir ett tillskott till Arlandas destinationsutbud.