MoveByBike utökar sitt samarbete Budbee

MoveByBike dubblar volymen i Malmöregionen. Foto: MoveByBike

MoveByBike meddelar  att man tillsammans med Budbee har kommit överens om att utöka sitt samarbete. Utökningen innebär att bolagen kommer dubbla volymen för samarbete i Malmöregionen. Under augusti ingick MoveByBike och Budbee ett samarbetsavtal som innebar att bolagen gick in med gemensamma krafter för att täcka de miljö-zoner som Budbee är verksamma på idag. Samarbetet startades i Malmöregionen med avsikten för att sedan fortsatt expandera tillsammans. MoveByBike kan idag meddela att Bolaget tillsammans med Budbee har kommit överens om att utöka samarbetet genom att dubbla volymen i Malmöregionen.

– Vårt samarbete med Budbee har sedan start varit en succé och vi har nu tillsammans kommit överens om att utöka samarbetet genom att dubbla volymen i Malmöregionen. Samarbetet ger oss möjligheten att tillsammans med Budee kunna erbjuda ännu fler kunder en helt miljövänlig leverans. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Budbee, säger Lisette Hallström, vd MoveByBike.

– Vi är mycket glada över att kunna utöka samarbetet med MoveByBike och erbjuda ännu fler av våra kunder miljövänliga leveranser. Samarbetet med MoveByBike har gett oss goda förutsättningar till att nå vårt mål om att erbjuda helt fossilfria och kostnadseffektiva leveranser. När vi nu tillsammans utökar vårt samarbete blir dessa förutsättningar ännu bättre, säger Pontus Håstlund, Nordic General Manager, Budbee.