MoveByBikes nya Starke-cyklar rullar ut i trafiken

MoveByBike meddelar att tio Starke-cyklar är färdigbyggda och rullas ut i produktion. Foto: MoveByBike

Nya Starke-cyklar är färdigbyggda och redo att rullas ut i trafiken. MoveByBikes vd Lisette Hallström meddelar också att målet gällande antal producerade cyklar för 2021 därmed är uppnått. En viktig del i MoveByBikes tillväxtstrategi är att finna nya samarbetspartners för att på så sätt expandera Bolaget och öka kundbasen. I takt med att kundbasen ökar och fler samarbetspartners tillkommer behöver Bolaget öka produktionen av sin egenutvecklade Starke-cykel.

– 2021 har till största del handlat om att öka vår kundbas och hitta fler samarbetspartners. I takt med att vår kundbas och antal samarbetspartners ökar krävs det fler Starke-cyklar i verksamheten. Förra veckan kunde vi meddela att vi tillsammans med vår samarbetspartner Budee valt att dubbla volymen i Malmöregionen, vilket kräver fler cyklar för att kunna möjliggöra fler leveranser.

– Vi har nu uppnått det mål vi kommunicerade tidigare i år – att ha tio nya Starke-cyklar redo innan verksamhetsåret 2021 är över. Cyklarna kommer idag att inkluderas i våra kundleveranser på ett miljövänligt sätt, säger Lisette Hallström, vd MoveByBike.