NTEX expanderar i Gislaved

NTEX satsar på inrikestrafik från Gislaved. Foto: NTEX

NTEX fortsätter att växa inom affärsområdet inrikes och expanderar i Gislaved med att utöka sitt Crossdocking- och logistikcenter med distribution inom Sverige. Sedan flera år tillbaka har frakt- och logistikföretaget en verksamhet i Gislaved med fokus på distribution utrikes. Nu har de även en inrikesfunktion i samma lokaler. Företaget ser stora fördelar med att verksamheterna för utrikes och inrikes samlas på en och samma plats.

– Gislaved är strategiskt rätt med sitt läge i hjärtat av Småland. Nära E4:an och andra viktiga orter som Jönköping, Halmstad och Värnamo. Vi har en stor efterfrågan bland våra kunder i Småland på tjänster som vi erbjuder inrikes. Men vi välkomnar fortfarande nya kunder, säger Anette Yngvesson, Managing Director NTEX Inrikes

I logistikterminalen kommer företaget att bedriva modern terminalverksamhet som crossdocking, trepartslogistik, plock och pack samt övriga tjänster.

– När vi startar upp ett nytt logistikcenter inom inrikes erbjuder vi alltid alla våra tjänster redan från start. Så här i Gislaved kan våra kunder ta del av exakt samma tjänster som vi erbjuder i de större städerna som Stockholm och Malmö, säger Anette Yngvesson.

I samband med satsningen på inrikes-verksamheten anställer NTEX två medarbetare i Gislaved och under första halvåret av nästa år kommer ytterligare fler personer att anställas.

– Vi kommer att sätta i gång rekryteringen av fler medarbetare under början av nästa år och räknar med att fram till våren ha totalt sex personer på Inrikes i Gislaved, säger Anette Yngvesson