KLM återupptar flyg från Linköping till Amsterdam

KLM flyger ressugna östgötar till varmare breddgrader. Foto: KL

KLM är redo att flyga ressugna östgötar till varmare breddgrader. Denna sommar flyger KLM till hela 96 olika destinationer på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

– Vi är väldigt glada att vi åter igen kan erbjuda alla som bor i och runt Östergötland att flyga med oss, nu när möjligheterna till att resa ökar.Snart lanseras EU Digital Covid Certificates vilket är ämnat att öppna upp för fri rörlighet inom EU och Schengen området. Det blir lättare för våra kunder att resa igen och vi ser fram mot att välkomna dem ombord på flyget från Linköping mot Amsterdam, mot Europa och resten av världen, säger Martin Kotte, Sales Manager Sverige.

– Det känns fantastiskt att åter välkomna KLM till Linköping City Airport. Vi har märkt den senaste månaden ett starkt ökat intresse för att komma ut och flyga igen, säger Camilla Lejon vd på Linköping City Airport.

Europa öppnar upp mer och mer, vaccinationstakten är hög samtidigt som smittonivåerna stadigt minskar. Sommaren 2021 flyger KLM till hela 96 destinationer.

– Vi är verkligen stolta att vi kan erbjuda flera nya destinationer som till exempel Belgrad, Verona, Palma de Mallorca och Dubrovnik. Vi fortsätter att erbjuda full flexibilitet på alla bokningar. Det betyder att man kan ändra eller avboka sin resa oavsett anledning och få pengarna tillbaka, säger Martin Kotte.