Air France och KLM ökar antalet avgångar från Sverige

Air France återupptar direktflyg från Göteborg till Paris. Foto: KLM

Air France och KLM fortsätter att öka antalet avgångar från Sverige till hubbarna i Amsterdam och Paris och vidare ut i Europa och världen. I slutet av juli återupptar Air France direktlinjen mellan Göteborg och Paris. Redan i början av augusti kommer det finnas 63 avgångar per vecka att välja på i Sverige, jämfört med 21 i mitten av juni. I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar Air France och KLM sin kapacitet. Under sommaren finns cirka 80 procent av alla Air France och KLMs destinationer till försäljning igen.

– Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar. Sökvolymerna har ökat markant sedan UD öppnade upp för resande till ett urval av länder. Frankrike är populärt varför det känns väldigt bra att kunna erbjuda en direktlinje också från Göteborg. För oss är det viktigt att finnas där för våra kunder och att kunna erbjuda en säker och hållbar resa, säger Martin Kotte, Sales manager Air France KLM, Sverige.

Just nu är efterfrågan stor på resor till södra Europa som till exempel Grekland, Kroatien, Frankrike, Italien, Spanien och Portugal. Nu är det möjligt igen att flyga från Göteborg via Paris med Air France alternativt via Amsterdam med KLM. Tack vare det kraftigt utökade antalet flygavgångar ges nu svenskarna goda möjligheter att bland annat ta sig till dessa populära resmål.