Cramo satsar på bygglogistik

Foto: Cramo

För att möta kundernas framtida behov av en effektiv, säker och hållbar byggprocess satsar Cramo på att bygga upp och utveckla avancerade bygglogistiktjänster. Ett framgångsrikt byggprojekt kräver bra materialförsörjning som är välkoordinerad med tidsplaner, bemanningsplaner och maskinförsörjning. 

Cramos mål med de nya tjänsterna är att korta ner ledtider, minska miljöpåverkan och bidra till en säkrare arbetsplats för sina kunder. Först ut att förstärka Cramo inom logistik är Harald Sundin - som närmast kommer från Svensk Bygglogistik. Han har gedigen erfarenhet kring just logistikfrågor och har arbetat med projekt av varierande karaktär – allt från infrastruktur och sjukhus till husproduktion. Några exempel på projekt: Citybanan, utbyggnaden av Arlanda och Stockholm Waterfront.

– Det ska bli spännande att vara med och utveckla Cramos redan breda erbjudande inom tjänster och maskinförsörjning. Företaget har en bredd och ett nytänkande som jag tror kan intressera kunden. Logistik handlar idag mycket om att tänka i nya banor och att se till att det funkar för alla berörda – oavsett projekt.” säger Harald Sundin.