Tranpenad tecknar avtal om att förvärva EnFuturum

Tranpenad stärker sin närvaro i Skåne. Foto: Tranpenad

Tranpenad fortsätter sin expansion och växer nu genom förvärv av bemanningsföretaget EnFuturum med kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad. EnFuturum grundades 2015 av Peter Nilsson och Peter Wolff med inriktning mot bemanning till logistik, e-handel samt industrikunder. Bolaget har bsedan starten haft en lönsam och stadig tillväxt. Peter Nilsson välkomnar den nya ägaren.

– Vi startade från noll och har idag byggt upp en stabil verksamhet där vi har flera bav de största logistikaktörerna som kunder. Nu känner vi att vi är redo att lämna över stafettpinnen till en ny ägare som kan utveckla verksamheten vidare. Tranpenad har sedan starten för drygt 20 år sedan kontinuerligt byggt sitt varumärke och
affärserbjudande.

– Vi fortsätter att lägga Sverigepusslet och när nu tillfälle gavs att stärka vår närvarob och affär i Skåne så tvekade vi inte. Vi har valt att förvärva EnFuturum eftersom det är ett välskött bolag med en liknade affärsmodell som vi har. Skåne är en strategisk viktig pusselbit för oss då bcirka 20 procent av Sveriges bemanningsmarknad inom Blue Collar finns där. Vi tar nu på ballvar upp kampen att nå en miljard i omsättning och komma upp på topp 5 bland Sveriges största bemanningsbolag inom Blue Collar under 2021, säger Tranpenads vd och ägare Tomas Hulth.

EnFuturums andre delägare Peter Wolff kommterar.

– Jag ser mycket positivt på affären och som ägare och vd för EnRival, som är en av landets största privata arbetsförmedlingar, öppnar ett fördjupat samarbete med Tranpenad stora möjligheter för oss och i synnerhet alla de arbetssökande som vi matchar till sysselsättning.