Logicenters växlar upp i Norge

Ruben Krantz som tillträder som Commercial Manager för Logicenters i Norge. Foto: Logicenters

Logicenters växlar upp i Norge och stärker teamet genom en nyckelvärvning som ska stötta den framtida btillväxtresan. Logistikfastighetsaktören rekryterar Ruben Krantz som tillträder rollen som Commercial Manager för Logicenters i Norge. Krantz har en bgedigen erfarenhet av logistikbranschen och kommer senast från rollen som Director Business Development på Colliers.

Logicenters har högt ställda ambitioner och expanderar kraftigt i Norge. Genom både markköp och nyutvecklingar i Vestby, strax utanför Oslo, har logistikfastighetsaktören utökat sin närvaro i Norge rejält under 2020. För att stötta den framtida tillväxten och som en del i den fortsatta satsningen rekryterar nu logistikfastighetsaktören en Commercial Manager till Logicenters i Norge, Ruben Krantz, som kommer att ansvara för den fortsatta baffärsutvecklingen i Norge.

– Det här är en rekrytering vi verkligen är nöjda med. Ruben besitter en värdefull erfarenhet från branschen, ett brett nätverk och en god förståelse för vad våra kunder värdesätter. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas, inte minst i Norge, och Ruben blir en viktig kugge i verksamhetens vidare satsningar. Jag vill varmt välkomna Ruben till vårt team och jag ser fram emot att arbeta tillsammans framöver, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Ruben Krantz besitter en gedigen erfarenhet och förståelse för logistik i Norge. Senast kommer han från rollen som Director Business Development på Colliers och innan dess var Krantz Business Developer på Malling & Co Markets. Nu blir han en nyckelperson i Logicenters team som ska leda logistikfastighetsaktörens vidare satsningar i Norge.

– Att få ansluta till en så framgångsrik och ambitiös aktör som Logicenters är något jag är mycket stolt över och ödmjuk inför. Mitt mål är att bidra till att Logicenters blir den ledande logisikfastighetsaktören i Norge och jag ser fram emot att få stötta upp och utveckla bverksamheten ytterligare tillsammans med mitt nya team, säger Ruben Krantz