OKQ8 tar in 220 nya IVECO Daily transportbilar

Christofer Olsson är säljchef. Marcus Torin är IVECOs storkundsansvarig och Mattias Hagman Product & Fleet manager hos OKQ8. Foto: Iveco

För att kunna möta efterfrågan har OKQ8 har beställt 220 nya IVECO Daily transportbilar för leverans under 2022.

– Vi har ökat vår uthyrningsverksamhet av transportbilar med 50 procent de tre senaste åren, säger Mattias Hagman, Product & Fleet Manager Rental hos OKQ8

Förutom de privata kunderna har OKQ8 också specialiserat sig mot företagsuthyrning i storstäderna. I Stockholm och Göteborg har man samlat en stor flotta av lastbilar och transportbilar.

– Det gör att vi enklare kan möta företagens behov tack vare specialutbildad personal som har stor kunskap om bilarna. Ett av många lyckade koncept är satsningen på IVECO Daily´s olika specialbilar som allt fler företag efterfrågar, säger Mattias Hagman.

OKQ8 har beställt flera kylbilar, 12 och 18 kubik, som frekvent rullar ut med matleveranser, såväl matkassar som ordinär dagligvaruhandel på nätet.

Samtliga 220 nya IVECO Daily transportbilar som OKQ8 beställt är inkluderade med serviceavtal S-Life för att underlätta att fordonen är på vägen i stället för på verkstaden. Många av fordonen som OKQ8 beställt är anpassade för privatkunder som behöver hyra en bil för att exempelvis flytta.

– Tack vare den här nya beställningen kommer vi att ha drygt 500 IVECO Daily rullande med OKQ8-loggan i vår uthyrningsverksamhet och det ger oss en väldigt stabil grund att fortsätta expansionen, avslutar Mattias Hagman.