BRA lanserar ny flyglinje till Helsingfors från Bromma

BRA lanserar ny flyglinje till Helsingfors. Foto: BRA

BRA fortsätter sin tillväxtresa i Norden med lansering av en flyglinje mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors-Vanda flygplats, det blir bolagets andra internationella linje efter pandemin.

– Det blir otroligt spännande att återigen börja flyga till Finland. Att vi nu knyter samman den finska huvudstaden med den svenska på Stockholm-Bromma flygplats ger möjlighet både till utveckling av affärer samt ökad turism mellan länderna, säger BRA´s kommersiella chef Martin Erkenborn.

Tack vare en ökad efterfrågan var beslutet att erbjuda kunderna en direktlinje mellan Helsingfors och Stockholm-Bromma mycket naturligt. Satsningen ligger helt i linje med BRAs långsiktiga strategi om en expansion även utanför Sveriges gränser. Med den här linjen erbjuder vi inte bara direkttrafik mellan Helsingfors och Stockholm-Bromma utan också möjlighet att checka in direkt till Finland från alla våra destinationer i Sverige med bara 20 minuters transfertid, säger Martin Erkenborn, Kommersiell Chef på BRA.

Flygningarna görs med ett modernt propellerflygplan som är världens klimateffektivaste regionalflygplan. BRA har som målsättning att vara världens första fossilfria flygbolag senast år 2030, att öka biobränsleinblandningen och att vara det första kommersiella flygbolag som flyger elflygplan i Sverige.