Incorp Väst startar upp nytt e-handelslager i centrala Alingsås

Anders Zandén till vänster i bild tillsammans med kollegor på Incorp Väst. Foto: Incorp Väst

TB-Gruppen har tecknat hyresavtal med Incorp Väst som startar upp sitt nya e-handelslager i centrala Alingsås.

– Incorp är ett spännande företag med en affärsidé som vi tror mycket på. Vi är glada att de valt att samarbeta med oss och vi ser fram emot den fortsatta expansionsresan tillsammans, säger Albin Hallberg, fastighetsförvaltare på TB-Gruppen.

Den knappt 30 000 kvm stora industrifastigheten har ett centralt läge intill E20 mitt i Alingsås gör den lättillgänglig och därmed lämplig för såväl den lokala som den regionala marknaden.

Incorp Väst bedriver sedan 2007 lagerhantering i form av tredjepartslogistik, bemanningspersonal för lager samt totalentreprenad för lager och logistik. Målgruppen är alla företag som har någon typ av gods såsom produktion-, grossist- och e-handelsföretag. Företaget etablerade sig  under hösten 2020 och nu utökar man lokalerna för att kunna ta emot allt fler kunder just inom e-handel segmentet.

– Vi ser en stor tillväxt inom e-handel. I våra nya lokaler på Bomullen kommer vi kunna sköta allt från utskick, returer, administration, kundtjänst m.m. för våra många e-handelsbutiker. Det skulle vara kul att få vara med och sätta Alingsås på e-handelskartan säger Anders Zandén, vd på Incorp Väst.