Logicenters bygger ut i Brunna Logistikpark

Logicenters utbyggnad i Brunna innebär en utökad yta på cirka 18 900 kvadratmeter. Foto: Logicenters

Logicenters fortsätter att etablera och befästa sin närvaro på strategiska platser för logistik. Nu växlar logistikfastighetsaktören upp och bygger ut en av sina anläggningar i Brunna Logistikpark, där man har haft närvaro sedan 2017. Bland Logicenters hyresgäster i parken återfinns aktörer som Ingram, Zalando, Systembolaget, Bythjul.com och Autoglas. Utbyggnationen gäller en av Logicenters moderna anläggningar i Brunna och innebär en utökad yta på cirka 18 900 kvadratmeter. Expansionen beräknas stå klar till våren 2022.

– Vi är glada över att återigen få utöka vår närvaro i Brunna. Området lämpar sig perfekt för att bedriva logistikverksamhet varför vi nu väljer att utöka vår närvaro i parken. Vår flexibla arbetsmodell gör att vi kan stötta befintliga och kommande hyresgäster med skiftande behov genom exempelvis dessa typer av spekulativa expansioner. Utöver den här utbyggnaden har vi även planer på att utveckla ytterligare en fastighet i parken om 30 000 kvadratmeter inom kort, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Brunna Logistikpark är strategiskt belägen norr om Stockholm och erbjuder geografiska fördelar med en välutvecklad infrastruktur med vägar, järnvägar och flygplatser. I och med utbyggnaden stärker Logicenters sin närvaro ytterligare i området och kommer att ha nära 90 000 kvadratmeter logistikyta vid färdigställandet.