GPA Flowsystem flyttar in hos Logicenters i Langhus

Fastigheten i Langhus har en generisk utformning. Foto: Logicenters

Specialisten på flödesteknik, GPA Flowsystem, har nu blivit ny hyresgäst i Logicenters fastighet i Langhus strax söder om Oslo. Ytan GPA nu förfogar över mäter 5 350 kvdratmeter. Fastigheten har en generisk utformning och är utrustad med alla specifikationer som krävs för att kunna inrymma moderna logistikverksamheter. Utöver nödvändiga inomhusspecifikationer har fastigheten även gott om utomhusområden som främjar en effektiv trafikledning och utomhusförvaring.

– Det är mycket roligt att GPA Flowsystem nu har flyttat in hos oss i Langhus. Det är en spännande aktör som vi är övertygade kommer att stortrivas. De flyttar in i en fastighet som är väl lämpad för modern logistikverksamhet och som dessutom är belägen på ett optimalt läge för logistik i hjärtat av Oslos södra logistikkorridor. Vi vill hälsa dem varmt välkomna, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Geografiskt är Langhus optimalt beläget för logistikverksamhet och bedöms vara det mest attraktiva logistikområdet i södra Oslo. Från fastigheten har man enkel tillgång till väg E6 med goda förbindelser till Oslo, Sverige och vidare ner mot Danmark och övriga Norra Europa.

– Det känns mycket roligt att vi nu har flyttat in i vårt nya lager i Langhus. Utöver att fastigheten passar vår verksamhet väl ser vi mycket ljust på områdets geografiska läge, där vi nu har ett strategiskt bra läge med närhet till Oslo och övriga Norden. Vi vill också passa på att tacka Logicenters för ett gott samarbete, säger Per-Ivar Søfteland, vd på GPA Flowsystem.