Circle K tar in 228 nya transportbilar från IVECO

Circle K investerar i 228 nya transportbilar från IVECO under 2020. Foto: IVECO

Circle K har investerat i fler än 200 nya transportbilar från IVECO under 2020. Samtliga transportbilar är av modellen IVECO Daily och är tänkta att stärka uthyrningsverksamheten med en effektiv och flexibel transportlösning, perfekt för körning i storstaden.

Circle K:s beställning utgör 228 lätta lastbilar av modellen IVECO Daily. Ordern inkluderar 184 Daily med påbyggt skåp och baklyft och 44 Daily skåpbil. Samtliga fordon är utrustade med den 8-stegade automatiska växellådan Hi-Matic.

Håkan Tiger, inköpschef för hyrbilar hos Circle K, berättar:

–- Hos Circle K har vi sett ett uppsving när det kommer till att hyra transportbilar, framförallt till flytt. Det är så klart superkul och något som har gjort att vi har sett över vår fordonsflotta och valt att både utöka den och byta ut äldre fordon mot en lösning som passar bättre in i våra framtida planer. Vår beställning hos IVECO är ett resultat av ett givande samarbete, som även inkluderar deras serviceverkstäder, och deras möjlighet att kunna erbjuda en flexibel lösning.

Hos IVECO är man glada över att samarbetet med Circle K har utvecklats under året. Marcus Torin, Key Account Senior Specialist hos IVECO, avslutar:

– Vi är stolta över att Circle K väljer att ha med oss ombord i utvecklingen av deras uthyrningsverksamhet. Det är ett resultat av ett fint samarbete och både vi och våra serviceverkstäder ser fram emot ett utökat partnerskap.