Green Storage expanderar i Täby

Green Storage sköter bokning av förråd, avtalsunderskrift och betalning digitalt. Foto: Green Storage

Selfstorage bolaget Green Storage förvärvar två fastigheter i Täby för att bygga smarta, moderna och helgdigitaliserade selfstorage-enheter. Dessa etableringar sker i enlighet med bolagets expansionsplan vilken är att öppna 25 selfstorage anläggningar inom Storstockholmsregionen under de kommande fem åren.

Green Storage är nöjda över sin ”dubbel-etablering” i Täby. Vi har sen tidigare enheter i Västberga och Liljeholmen samt att vi har öppnat i Upplands Väsby och Bromma i år. För närvarande har vi två etableringar under produktion i Södertälje och Handen. Vi ser fram emot att erbjuda fler stockholmare vår moderna storage produkt, säger Mats Steijner, Operativ chef på Green Storage.

Att som enda operatör på den svenska selfstorage marknaden, använda den senaste tekniken där kunden kan boka online och använda sin telefon som digital nyckel gör att vår produkt blir väldigt användarvänlig och prisvärd, säger Stefan Nilsson, vd Green Storage

I Täby Kyrkby har Green Storage förvärvat en fastighet med en byggnad på cirka 3 000 kvadratmeter och kommer att utveckla fullskalig nyproducerad selfstorage anläggning om cirka 3 000 kvadratmeter med den senaste tekniken.

I Täby har Green Storage förvärvat en kommersiell fastighet om cirka 2 000 kvadratmeter med befintliga hyresgäster. Kommersiell användning kommer att kompletteras med en toppmodern Green Storage enhet om cirka 4 000 kvadratmeter på fem års sikt.