Deromeanläggning öppnar i Malmö

Foto: Derome

Idag slås portarna upp på Deromes nyaste bygg- och järnhandelsanläggning i Malmö. Arbetet med att färdigställa lokalen har pågått under det senaste året och är en del i den långsiktiga satsningen för att bli proffskundernas förstahandsval på den sydsvenska bygg- och järnhandelsmarkaden. Förutom att ha kontroll på hela kedjan från skog till färdigt hus, har Derome även ett väl genomarbetat logistikkoncept via det egna åkeriet.

- Vi har jobbat stenhårt för att stå redo att möta kunderna här idag, säger en nöjd Bengt Blomqvist, regionchef Derome Byggvaror & Träteknik. Vi är riktigt taggade på att nu få erbjuda vår kunskap och sortiment till kunderna i Malmö med omnejd.

Anläggningen inrymmer cirka 11 000 artiklar och en hel rad specialistkompetenser. Hela tanken bakom erbjudandet är att förenkla kundens vardag. Det ligger till grund för utformningen av erbjudandet, upplägget av anläggningen och fokus på att serva enbart proffskunderna.

- Många av våra kunder är mindre byggfirmor som i vissa fall behöver komplettera sina team med expertkunskap. Vår övertygelse är att affärer handlar om personliga relationer och därför lägger vi stor vikt vid att utbilda och utveckla vår personal, så att vi kan serva våra kunder ännu bättre, fortsätter Bengt Blomqvist.

- Malmökunderna kommer servas av vår egen fordonsflotta och genom vårt logistikkoncept kan vi på ett effektivt och smart sätt leverera varorna direkt till byggplats och till och med in i bygget om kunden så vill, säger Lars Borup, logistikchef Derome Byggvaror & Träteknik.