Ny logistiksatsning i Nässjö

Johan Lindahl, vd OnePartnerGroup Logistics. Foto: Nässjö Näringsliv AB

Reach fastigheter har förvärvat Nässjötryckeriets gamla lokaler. Den totala ytan är 15 040 kvadratmeter. I lokalerna ska OnePartnerGroup Logistics verka – en partner till såväl logistikföretag som varuägare. Det framgår av ett pressmeddelande från Nässjö Näringsliv AB.

 – Nässjö är ett bra logistikläge, och vi tror att de här tjänsterna kommer att öka i Nässjö framöver. Företag tittar mer och mer på att lägga ut de tjänster som vi kan erbjuda och då ligger Nässjö väldigt bra till. Det blir förhoppningsvis en livlig lokal som vi ska försöka fylla upp så gott det går den närmaste tiden, säger Stefan Alvarsson, ägare för koncernen.

Vid årsskiftet bildades en ny gren inom OnePartnerGroup under namnet OnePartnerGroup Logistics. Johan Lindahl, med mångårig erfarenhet av logistikbranschen, är vd för den nystartade logistiksatsningen. – Vi är en partner till både tredjepartslogistiker och varuägare. Logistikverksamheten gifter sig väldigt väl med bemanningsdelen och fastighetsbolaget som vi har, det blir en del av OnePartnerGroups totala utbud, säger Lindahl.

OnePartnerGroup Logistics erbjuder drift och utveckling av sina kunders lager- och logistikverksamhet. I det 13 000 kvadratmeter stora lagret har företaget plats att hantera ett antal kunders logistik. Samtal pågår redan med potentiella kunder. – Vi kommer att erbjuda lösningar för alla bolag med lagerverksamhet, varuägare och 3PL-företag som kanske har svängningar i beläggning säger Johan Lindahl.

Flyttar in kontor Efter övertagandet kommer OnePartnerGroup att flytta sitt Nässjökontor till fastigheten, där också reklam- och IT-byrån OAS kommer att finnas. Sedan tidigare är Office hyresgäst i fastigheten. Ytterligare kontorsytor på 500 kvadrat finns tillgängliga för nya hyresgäster.