Melicon i samarbete med MH Shipping Concept

Foto: Mellicon

Melicon och MH Shipping Concept ingår avtal om att främja säkerhetsarbetet inom rederi, hamn och transportsektorn.

Melicon är ett bolag verksamt inom dynamisk riskreducering. Bakom företaget finns personer med mångårig erfarenhet av att säkerställa att miljön som företag och dess medarbetare opererar i är så säker och effektiv som möjligt, både rörande processäkerhet, arbetsmiljö och krishantering.

MH Shipping Concept är ett bolag verksamt inom den marina sektorn. Företaget servar kunder och rederier med bland annat Internal Audit, Navigational Audit, Pre-Vetting/Pre-CDI Inspection samt Loss Prevention. Bolaget är globalt verksamt.

Melicon och MH Shipping Concept knyter ihop sjöfart, hamn och logistik i arbetet runt säkra effektiva arbetsplatser och transporter.

Melicon och MH Shipping Concepts verksamhetsområden gränsar till varandra i transportkedjan då gods och passagerare kommer sjövägen. Genom att säkerställa och effektivisera dessa flöden både ut ett kvalitetsperspektiv samt ett säkerhetsperspektiv främjas en god miljö för alla parter. Företag kan även räkna med att stå mer effektiva samt bättre rustade i händelse av en kris eller olycka.