Norska förvaringstjänsten Wanda lanseras i Sverige

Wanda är ettlogistikföretag som ökar utnyttjandet av lokaler som idag står tomma. Foto: Wanda

Nu lanseras förvaringstjänsten Wanda i Stockholm där trångboddheten är som störst. Wanda ska göra det möjligt för alla att förvara det som inte får plats i hemmet på ett billigt, smart och hållbart sätt. I november plockade Wanda upp lådor från sin första kund och ser redan ett stort intresse bland både unga, gamla och familjer som bor i city.

Wanda investerar inte i dyra lagerlokaler utan fokuserar på kundens behov och utvecklar teknologi och tjänster som tillgängliggör utrymmet på ett smart och prisvänligt sätt, så att alla har råd att ha det bra i sitt hem. Wanda hämtar och lämnar dina saker direkt vid dörren och använder sig av outnyttjade centrala lagerlokaler, varför priserna kan hållas låga.

– Corona och hemmakontoret har skapat nya behov och de som haft möjligheten att jobba från hemmet har nog försökt optimera utrymmet så gott det har gått, vilket har gett Wanda som tjänst ett otroligt lyft. Det känns jättekul att nu finnas i tre nordiska städer, Lars Syse Christiansen, vd och Grundare Wanda

Med några få klick har du tillgång till det utrymmet du behöver. Eftersom du bara betalar för platsen du faktiskt behöver betyder det att fler nu får råd med smart förvaring. Resultatet? Du frigör värdefulla kvadrat i hemmet som du kan nyttja till annat än förvaring samt få bättre översikt över dina saker.

– I kombination med att kvadratmeterpriserna på bostäder stigit kraftigt i Stockholm och att många kontor haft stängt har behovet för utrymme aldrig varit större. Vi vill lösa stockholmarnas platsbrist en gång för alla, och ge både privatpersoner och företagare tillgång till exakt den platsen de behöver - precis när de behöver det, och för en rimlig peng, säger Emmy-Lou Ferreira Dos Santos, vd Wanda Sverige.

Wanda är ett teknik och logistikföretag - en plattform som ökar utnyttjandet av lokaler som idag står tomma och gör det enkelt att bevara och använda de saker vi redan har på ett smart sätt. Wanda ökar utnyttjandet av befintliga fastigheter och hjälper kunder att frigöra utrymme samt ta hand om sina tillhörigheter. Wanda finns idag i Oslo, Stavanger och Stockholm. Alla transporter drivs till hundra procent med eldrift.