Norwegian utökar linjenätet

Norwegian lanserar direktflyg till Spanien från två flygplatser i Sverige. Foto: Norwegian

Norwegian utökar linjenätet och lanserar direktflyg till Spanien från två nya flygplatser som bolaget tidigare inte har trafikerat. Med start i april 2023, kommer Norwegian att flyga från Stockholm Skavsta Airport till Malaga och Alicante samt från Växjö Småland Airport till Malaga.

– Vi är glada över att kunna lansera direktflyg till Spanien från två flygplatser i Sverige som vi inte tidigare har trafikerat. Med de nya direktlinjerna blir det möjligt för ännu fler resenärer i Sverige att kunna flyga till spanska solkusten. Vi ser fram emot att önska resenärer välkomna ombord de här nya linjerna i våra moderna och bränsleeffektiva flygplan, säger Magnus Thome Maursund, EVP Network, Pricing & Optimisation på Norwegian.

Norwegian trafikerar ett 60-tal linjer till, från och inom Sverige. Med etableringen på Stockholm Skavsta och Växjö Småland trafikerar Norwegian totalt sex flygplatser i Sverige; Stockholm Arlanda, Umeå, Luleå, Kiruna, Stockholm Skavsta, Växjö Småland och Visby (sommarlinje).

Stockholm Skavsta Airport har ett stort upptagningsområde för resenärer från hela Stockholms län, Södermanland och Östergötland. Till Växjö Småland Airport kommer resenärer från hela Småland men även från Blekinge, Halland och Västra Götaland.