Picsmart börjar leverera från Martin & Servera

Nu kan företag via picsmart.se beställa från Martin & Servera Restaurangbutiker. Foto: picsmart

Picsmart, som erbjuder e-handel med hemleverans av dagligvaror till konsumenter direkt från lokala butiker, breddar nu affären genom att även leverera till restaurang- och företagsmarknaden. Samarbetet mellan Picsmart och Martin & Servera Restaurangbutiker tillgängliggör stora delar av sortimentet för e-handel via picsmart.se.

Picsmart grundades i Stockholm 2019 med målsättning att göra mat på nätet lokal, mer effektiv och klimatsmart. Picsmart har inga egna lager utan samarbetar med befintliga handlare, såsom lokala ICA- och Hemköp-butiker. Nu lanseras samarbetet med Martin & Servera Restaurangbutiker och stora delar av sortimentet tillgängliggörs online via picsmart.se.

– Kontor, restauranger och andra företag som handlar från Martin & Servera Restaurangbutiker via picsmart.se kommer att få ett stort utbud av varor till ett lågt pris med en snabb fossilfri leverans. Detta är ett väldigt viktigt samarbete för Picsmart och del av vår strategi att bli nordisk kategoriledare inom lokal och fossilfri e-handel. Vi är mycket glada att Martin och Servera Restaurangbutiker valde Picsmart som sin Quick Commerce partner, kommenterar Christopher Heybroek, vd på Picsmart.

– Vi på Restaurangbutikerna ser fram emot att erbjuda en snabb och klimatsmart e-handel i samarbete med Picsmart. Vi har ett unikt sortiment som är uppskattat och som vi är stolta över. Vi hoppas att detta skall bidra till en enklare vardag för våra nuvarande och nya kunder, säger Charbel Gabbour, verksamhetschef Martin & Servera Restaurangbutiker.

Martin & Serveras Restaurangbutiker är ett dotterbolag till Martin & Servera Restauranghandel som har en omfattande onlinehandel över hela landet. Martin & Servera Restaurangbutiker är fysiska butiker och används främst vid kompletteringsköp för restauranger samt av företag, kontor, föreningar, gym och privatpersoner som vill köpa storpack till låga priser.