Gymleco öppnar nytt center i Eskilstuna

Det nya centret i Eskilstuna får tio gånger så stor yta. Foto: Gymleco

Snart öppnar dörrarna till Gymlecos nya huvudkontor, showroom och center för logistik. Gymleco är en svensk tillverkare av gymutrustning som tidigare haft sitt säte i Stockholm men flyttar nu produktionen och lagret till en tio gånger så stor yta i Eskilstuna och får grannar som bland annat Amazon, Sportamore, Coop med flera.

Lokalen, som håller på att byggas utefter Gymlecos behov, kommer förutom lager fungera som ett nytt logistikcenter, inneha ett stort showroom, en fotostudio, ett nytt kontor, en produktionsline med pulverlackering och ett produktionsutrymme.

Kari Jernvall, grundare av Gymleco, berättar mer:

– Vi är otroligt glada över att kunna göra denna resa och vi vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners som väljer oss. Utan dem hade vi inte kunna genomföra detta och vi är så otroligt tacksamma över att ha ett så bra community bakom oss.

– Jag håller med Kari. Det här blir en efterlängtad förlängd arm till vår befintliga verksamhet i Stockholm där vi kommer ha plats att verkligen tillgodose behovet från våra kunder i Sverige samt expandera vår verksamhet utåt mot Europa. Vi kommer i om med detta kunna göra den tillväxtresa som vi just nu står och stampar efter, äger Monica Sotkasiira, vd på Gymleco.