Inzile etablerar sig i Finland

YBAS inleder samarbete med Inzile på den finska marknaden. Foto: Inzile

Inzile har tecknat ett distributörsavtal med finska Oy YBAS Ab (YBAS), som har lång erfarenhet och ett brett nätverk. Genom att gå in på den finska marknaden så finns nu Inzile på samtliga större marknader i Norden.

YBAS filosofi är att stödja företag och organisationer i deras utmaning att lyckas med sin strategi. Inledningsvis kommer YBAS själva ta hand om försäljningen av Inzilefordon till slutkunder. Under denna period kommer YBAS även kontraktera återförsäljare och servicepartners, för att expandera försäljningen i högsta möjliga takt på den finska marknaden.

– Många kunder har frågat om våra fordon går att köpa i Finland och med YBAS som distributör kommer detta bli verklighet, så vi ser fram emot en gemensam framgång, säger Carsten Jörgensen, nordisk försäljningschef på Inzile.

– Vi är verkligen glada över att inleda ett samarbete med Inzile på den finska marknaden, kommenterar Ove Jansson, vd för YBAS. Timingen är perfekt då efterfrågan i Finland på elfordon nu tar fart, framför allt bland statliga företag och kommuner, tillägger Ove Jansson.