Inzile tecknar nytt återförsäljaravtal

Inzile Pro4 är svensktillverkad eldrivet arbetsfordon. Foto: Inzile

Inzile har tecknat avtal med Maskincentrum i Bockara, som är en väletablerad återförsäljare av transportfordon i södra Sverige. Maskincentrum har anläggningar i Bockara och Växjö med försäljning i regionerna Kalmar, Jönköping, Blekinge och Gotland.

Under sina 50 verksamma år har Maskincentrum på ett framgångsrikt sätt utvecklat sin försäljning i kombination med en effektiv eftermarknadsservice, vilket blivit deras nyckel till expansion. Detta tillvägagångssätt passar Inziles försäljningsstrategi väl.

– För Inzile är det mycket positivt att vi nu kan inleda ett samarbete med väletablerade återförsäljaren Maskincentrum som kommer öka trycket i vår försäljning i södra Sverige, kommenterar Carsten Jörgensen, försäljningschef på Inzile.

Partnerskapet med Inzile förstärker vårt företagserbjudande på miljöbilssidan, säger Tommy Hamnert, försäljningschef på Maskincentrum. Med den lätta lastbilen Inzile Pro4 får vi tillgång till svensktillverkade eldrivna arbetsfordon med olika konfigurationer som öppnar upp för affärer med både nya och befintliga kunder, tillägger Tommy Hamnert.